Kayıt tarihi : 25/09/09 Mesaj Sayısı : 45 Üye Puanı : 97 Rep : 0 Yaş : 33 Nerden : İsTaNBuL Mesaj : =) <3 MaTT^^MmM <3
Konu: xD Paz Eyl. 27, 2009 1:08 am
Selam Bebiş (= (= Kargalar bile kahvaltısını yapmamışken rüyalar aleminden reele geçiş yaptım (= madem uyandım kimse uyumasın dedim birkac kişiyi rahatsız ettim
sonra dandinilerim gitmedigi için eee eee yapmaya devam 11 sularında (: dış etkenler nedeniyle o masum mu masum olan uykum sona erdi (=
öle böle şöyle derkene Aa bi baktım çarşıdaım (= alışveriş falan fıstık işte (= sonra ablama ugradım tıkınmaca (= vedalaşma (= sonra evim evim güzel evimdeyim bavulumu çıkartıp hazırlıklara başladım ve hazırlanmam yeni bitti arada molalar tıkınmacalar oldu tabi neyse bebiş bugünlük bukadar olsun (= yarın görüsmek üzere =)
Learned Administrator
Kayıt tarihi : 23/09/09 Mesaj Sayısı : 115 Üye Puanı : 288 Rep : 0 Nerden : İstanbul - Avrupa Mesaj : Biriyle konuşmak tanımanın başlangıcıdır..Tanımak ise sevmenin başlangıcıdır..
Konu: Geri: xD Paz Eyl. 27, 2009 7:19 pm
Hadi bakalım
sempatic_kiz Administrator
Kayıt tarihi : 25/09/09 Mesaj Sayısı : 45 Üye Puanı : 97 Rep : 0 Yaş : 33 Nerden : İsTaNBuL Mesaj : =) <3 MaTT^^MmM <3
Konu: Geri: xD Paz Eyl. 27, 2009 7:49 pm
selam bebek naber falan fıstık demeden (= bugün neler yaptım onları anlatıyım =) sabah 11 sularında rüyalar aleminden reele geciş yaptım (= kahvaltı falan fıstık derken Aa bi baktım yoldaım :W sakaryaya go go =) yolculuk iidi öle böle şöle derkene hooopp yurda ilk adımı attım =) sonra hopp odama yerleşme falan fıstık işte (= sonra sohbet muhabbet falan fıstık derkene akşam oldu
ve ben netteim (= yarın görüsürüs bugünlükte bukadar =) bby
Learned Administrator
Kayıt tarihi : 23/09/09 Mesaj Sayısı : 115 Üye Puanı : 288 Rep : 0 Nerden : İstanbul - Avrupa Mesaj : Biriyle konuşmak tanımanın başlangıcıdır..Tanımak ise sevmenin başlangıcıdır..
Konu: Geri: xD Paz Eyl. 27, 2009 8:08 pm
sempatic_kiz demiş ki:
selam bebek naber falan fıstık demeden (= bugün neler yaptım onları anlatıyım =) sabah 11 sularında rüyalar aleminden reele geciş yaptım (= kahvaltı falan fıstık derken Aa bi baktım yoldaım :W sakaryaya go go =) yolculuk iidi öle böle şöle derkene hooopp yurda ilk adımı attım =) sonra hopp odama yerleşme falan fıstık işte (= sonra sohbet muhabbet falan fıstık derkene akşam oldu
Hayırlı olsun..
Konu: Geri: xD Paz Eyl. 27, 2009 8:10 pm
Learned demiş ki:
sempatic_kiz demiş ki:
Hayırlı olsun..
tsk ettim (=
Learned Administrator
Konu: Geri: xD Paz Eyl. 27, 2009 8:11 pm
sempatic_kiz demiş ki:
Learned demiş ki:
sempatic_kiz demiş ki:
Hayırlı olsun..
tsk ettim (=
Rica ettim.
Konu: Geri: xD Ptsi Eyl. 28, 2009 6:59 pm
Selam yafrum xD bugünüm nasıl gecti tamam hemen anlatıyım sabah 8 gibi rüyalar aleminden reele gecis yaptım biras yatak keyfi sonra hzırlandım falan fıstık derken HooOOpP bi baktım kahvaltıdaım biras tıkınmaca
sonra servis geldi Aa hemen okula ilk dersede gec kaldık Aa sonra saat genel 4 muhasebe cektim :W 3 dersde işletme
sonra hooop yurt birs nette takılmaca sonra tekrar tıkınmaca ve yine netteim bugünlükte bukadar yarın görüsürüs öptüm bby
huksilato Yeni Üye
Kayıt tarihi : 28/09/09 Mesaj Sayısı : 1 Üye Puanı : 1 Rep : 0 Yaş : 34
Konu: Geri: xD Ptsi Eyl. 28, 2009 8:28 pm
HAYIRLI OLSUN
Konu: Geri: xD Ptsi Eyl. 28, 2009 10:29 pm
huksilato demiş ki:
HAYIRLI OLSUN
Oo tşk ettim =)
Konu: Geri: xD Salı Eyl. 29, 2009 7:00 pm
Selam (= kargalar bile kahvaltısını yapmamışken rüyalar aleminden reele geçiş yaptım öle böyle söle derkene bi baktım kahvaltıdayım tabi hazırlandım falanfıstık onları arada kaynatıorum =) biras tıkınmaca ordan Hoooop servis bekle
sevis birascık gec geldi veee =) dogal olaraktan dersede gec kaldık dersler falan fıstık derken 2 tane dersden haberim yoktu (= okula 6 derse gircem die gittim 8 derse neise okuldan sonra HopPp yurda (= duş tıkınmaca falan fıstık işte =) hmm bi arada kalem falan almaya cıktık ve netin basına oturdum ve hala netteim =) bugünlükte bukadar yarın görüsürüs muah öptüm bby =)
Learned Administrator