*Esra* Yeni Üye
Kayıt tarihi : 25/09/09 Mesaj Sayısı : 29 Üye Puanı : 64 Rep : 1 Yaş : 31 Nerden : nereyee.. (:
| Konu: Birqün Büyüdüğünüzü Fark Ettiğinizde Ne Hissettiniz? Cuma Eyl. 25, 2009 8:49 pm | |
| Daha dün sokaklarda bağıra çağıra oyun oynuyordunuz... Birkaç elma için ağaca çıkan arkadaşlarınızı 'ağaca dalan vaaaaaaaar' diye gambazlıyordunuz... Arabaların peşine takılıp 'abi takılan var takılan var' diyen arkadaşlarınızın sesini duyuyordunuz... 'Kızım/oğlum hadi artık eve' diyen annenize 'yaaa 5 dk dahaaaa' diye umutla söleniyordunuz... Vee... Birden büyüdüğünüzü farkettiniz... O an ki hisleriniz ...???
---------------------------------------------- ßenim HisseTTikLerim;
keşke hiç büyümeSeydim... çocukLuk ne kadar qüzeL ne kadar kolaymış oysaki ne deRt ne üzünTü ne qözyaşı çocukLar dizi kanayınca aqLıyor bELki ßizSe kaLßimiz. isTemeSemde ßüyüdüm o qünLer qeriye qeLmiyor.... qeriye döneßilme şanSım oLsaydı doLu dOLu yaşardım çocukLuqumu hep qüLerdim kimseyi kırmazdım | |
|
Learned Administrator
Kayıt tarihi : 23/09/09 Mesaj Sayısı : 115 Üye Puanı : 288 Rep : 0 Nerden : İstanbul - Avrupa Mesaj : Biriyle konuşmak tanımanın başlangıcıdır..Tanımak ise sevmenin başlangıcıdır..
| Konu: Geri: Birqün Büyüdüğünüzü Fark Ettiğinizde Ne Hissettiniz? Cuma Eyl. 25, 2009 8:51 pm | |
| Hayatın çok ama çok zorlu bir maraton olduğunu anladım! Aslında kısa süren, ama bize uzun gelen bir dünya olacağını anladım. Anlamsız koşturmacalar içinde olacağımı anladım... | |
|