sempatic_kiz Administrator
Kayıt tarihi : 25/09/09 Mesaj Sayısı : 45 Üye Puanı : 97 Rep : 0 Yaş : 33 Nerden : İsTaNBuL Mesaj : =) <3 MaTT^^MmM <3
| Konu: Işığı Gören Geliyor Cuma Ekim 02, 2009 6:28 pm | |
| Adamın karısı hamileymiş.Bir gece yarısı sancılanmış.Çağırılan ebe tam doğuma başlarken elektrikler kesilmiş.Adamcağız mecburen fener tutarak doğuma yardımcı oluyormuş. Nihayet bebek sağlıkla doğmuş.Ancak ebe bakmış bir bebek daha geliyor.Onu da doğurtmuş. Bitmemiş ardından bir tane daha.. Adam derhal feneri söndürmüş.Ebe; -Ne yaptın,yak şu feneri!.. -Olmaz ebe hanım,baksana ışığı gören geliyor!.. | |
|
Learned Administrator
Kayıt tarihi : 23/09/09 Mesaj Sayısı : 115 Üye Puanı : 288 Rep : 0 Nerden : İstanbul - Avrupa Mesaj : Biriyle konuşmak tanımanın başlangıcıdır..Tanımak ise sevmenin başlangıcıdır..
| Konu: Geri: Işığı Gören Geliyor Cuma Ekim 02, 2009 6:58 pm | |
| | |
|
' Dark Tc Yeni Üye
Kayıt tarihi : 02/10/09 Mesaj Sayısı : 9 Üye Puanı : 11 Rep : 0 Yaş : 35 Nerden : Olmak isteyipte olamadığım yerden Mesaj : Öyle bisey yapmak istiyorum ki , herkes beni konuşsun , bana korkan yüzlerle baksınlar , beni Tanrı bilsinler , Bana itaat etsinler , Çünkü insanlarının hayatına hükmetmek kadar zevkli bisey yoktur...
| |